Vision

konditest

Vision

Sports Performance Lab har en vision om at være det førende center for præstationsfremmende træning og rehabilitering af atleter og motionister på alle niveauer.


Vi anvender de trænings- og testmetoder der rangerer højest i evidenshirakiet. Samtidig inddrager vi den praktiske viden fra klinikken og sportsverden. Vi tror på at dette er den mest optimale måde at håndtere sundhed og performance på, hvis man ønsker at arbejde ud fra højeste niveau hele tiden. Vi søger løbende ny viden og udvider vores ekspertise og erfaring, for at kunne tilbyde det bedste vores klienter.

Vi ønsker at skabe et miljø, hvor man kan blive klogere på sig selv, guidet og udfordret af os.

Sports Performance Lab er et sted, hvor atleter og motionister på alle niveauer kan opnå deres fulde potentiale og nå deres mål. Uanset om de er professionelle eller ej. Vi vil altid sigte efter at gøre hvor bedste for at vores klienter opnår den succes ønsker.

Vores Team

Hovederne bag SPL

Display Picture of Andres Berlin

Vilhelm

Fysioterapeut

Vilhelm har en stærk passion for menneskekroppen og over 8 års erfaring med styrketræning og fodbold. Vilhelm har også praktisk erfaring med rehabilitering af skader og komplekse rehabiliteringsforløb. 

Med sin ekspertise kan han skabe målrettede behandlingsforløb, hvor både træning og manuelbehandling inddrages. Der tages altid hensyn til kroppens biomekanik og individuelle behov.

Display Picture of Andres Berlin

Sebastian

Personlig træner og tester

Sebastian er bachelor i Idræt og Fysisk Aktivitet. Han har stor fokus på træning og fysiologien i kroppen bag denne. Sebastian har stor erfaring inden for træningsverdenen og har spillet fodbold på semi-højt niveau og er nu en højt niveau CrossFit atlet.

Han har også mange timers undervisningserfaring og programplanlægning, og med sin store forståelse for atleter og deres behov kan han hjælpe med at optimere din sportspræstation.

Display Picture of Andres Berlin

Nino

Leder

Nino står for den daglige drift i SPL. Han er uddannet fysioterapeut og examineret sportsfysioterapeut. Han arbejder altid ud fra en evidensbaseret synsvinkel og kobler det teoretiske sammen med det praktiske således at myter kan aflives og atleten kan få de bedste forudsætninger for at blive bedre.
 

Display Picture of Andres Berlin

Amalie

Fysioterapeut stud.

Amalie er fysioterapeutstuderende. Hun har stor interesse for kroppen og hvordan vi kan optimere og gøre den stærkest. Dette kan både være relevant ift. at gøre en atlet bedre til sin sport, eller til at gøre en person stærkere så hverdagsopgaverne bliver lettere.

Amalie er på det danske bænkpres-landshold.

Amalie har desuden også arbejdet hos Dansk Center for Hjernerystelse, hvor hun har assisteret i deres arbejde indenfor formidlingen af forskning på området.

Display Picture of Andres Berlin

Nikolaj

Fysioterapeut

Nikolaj har mange års personlig erfaring som fodboldspiller ude på banen, samt som fysioterapeut på sidelinjen. På den måde har han en helt unik forståelse for de problemstillinger, man som atlet oplever i løbet af sin karriere. Derudover har Nikolaj meget erfaring med komplicerede smerteproblemstillinger, blandt andet hjernerystelse og andre traumer med langvarige smertesymptomer efterfølgende. 

Udover arbejder Nikolaj med målrettet præstationsfremmende træning, både til atleter og motionister.