Vision

konditest

Vision

Sports Performance Lab har en vision om at være det førende center for præstationsfremmende træning og rehabilitering af atleter på alle niveauer.


Vi vil anvende de trænings- og testmetoder der rangerer højest i evidenshirakiet. Samtidig vil vi inddrage den praktiske viden fra klinik-niveau og sportsverden der foreligger inden for vores felt og på den måde altid arbejde på højeste niveau. Vi vil altid søge nyeste viden og udvide vores ekspertise og erfaring, for at kunne tilbyde den bedst mulige behandling og træning til vores klienter.

Vi ønsker at skabe et miljø, hvor atleter kan trives og udvikle sig, og hvor de kan stole på, at vi sørger for at de får træning og rehabilitering af højeste niveau.

Sports Performance Lab stræber vi efter at være et sted, hvor atleter på alle niveauer kan opnå deres fulde potentiale og nå deres mål, uanset om de er professionelle eller motionister. Vi vil altid sigte efter at levere den bedst mulige service til vores klienter og give dem den nødvendige støtte til at opnå succes i deres sport.

Vores Team

Hovederne bag SPL

Display Picture of Andres Berlin

Mathias

Fysioterapeut

Mathias er daglig leder for rehabiliteringsafsnittet i Sports Performance Lab og har omfattende erfaring inden for fysioterapi og sport. 

Han har tidligere arbejdet som førsteholds fysioterapeut for KB boldklub, været soigneur for VM sølvvindende banelandshold og er nu tilknyttet som fysioterapeut for AKS og BC Copenhagen. 

Mathias har også spillet basketball på højt niveau for Team Danmark, hvilket giver ham en indgribende forståelse for atleters særlige behov. Med Mathias' ekspertise kan du få en specialiseret behandling, der er tilpasset dine specifikke behov.

Display Picture of Andres Berlin

Nikolaj

Fysioterapeut

Nikolaj er fysioterapeut med speciale i rehabilitering og præstationsfremmende træning af atleter, især fodboldspillere. Han arbejder evidensbaseret og tager altid en helhedsorienteret tilgang til træningen, hvor der tages hensyn til individets unikke situation og behov. 

Med Nikolajs professionelle og videnskabelige tilgang til træning og rehabilitering kan du være sikker på at få den bedst mulige behandling og træning, der vil hjælpe dig med at forbedre din sportspræstation og opnå dine mål.

Display Picture of Andres Berlin

Vilhelm

Spl Stud.

Vilhelm er en fysioterapeutstuderende med primære interesser i det musculoskeletale og neurologiske aspekt af fysioterapien. Han har en stærk passion for menneskekroppen og over 8 års erfaring med styrketræning og fodbold. Vilhelm har også praktisk erfaring med rehabilitering af skader og komplekse rehabiliteringsforløb. 

Med sin ekspertise kan han skabe målrettede træningsprogrammer og effektive øvelser, der tager hensyn til kroppens biomekanik og individuelle behov.

Display Picture of Andres Berlin

Sebastian

Personlig træner og tester

Sebastian er bachelor i Idræt og Fysisk Aktivitet. Han har stor fokus på træning og fysiologien i kroppen bag denne. Sebastian har stor erfaring inden for træningsverdenen og har spillet fodbold på semi-højt niveau og er nu en højt niveau CrossFit atlet.

Han har også mange timers undervisningserfaring og programplanlægning, og med sin store forståelse for atleter og deres behov kan han hjælpe med at optimere din sportspræstation.

Display Picture of Andres Berlin

Nino

Leder

Nino står for den daglige drift i SPL. Han er uddannet fysioterapeut og examineret sportsfysioterapeut. Han arbejder altid ud fra en evidensbaseret synsvinkel og kobler det teoretiske sammen med det praktiske således at myter kan aflives og atleten kan få de bedste forudsætninger for at blive bedre.